Affiliateprogram och affiliatenätverk

Här nedan har vi listat de bästa affiliateprogrammen i Sverige. Dessa är seriösa företag man kan lita på och vi rekommenderar starkt att du använder dig av alla programmen för att tjäna så mycket pengar som möjligt!

Tradedoubler
Tradedoubler är det största affiliatenätverket i Sverige och här finns hundratals annonsörer representerade. Väldigt smidigt system för dig som affiliate där du snabbt kan få fram bra, avancerad statistik, hitta nya annonsörer och lägga upp automatiska annonspooler. Tradedoubler är i princip ett måste för alla inom affiliatebranschen bara sett till det stora antalet annonsörer som finns representerade i nätverket. Rekommenderas starkt!

Double.se
Double är ett annat svenskt affiliatenätverk som funnits med ett tag nu, och även om storleken är mycket mindre än Tradedoubler är det ett mycket bra komplement. Här finns bland många andra exempelvis Unibet, CareerBuilder, Akelius, Privatlånet.se, Comviq, Optikbutiken.se, Tailor Store, Maria Bingo, Jobb.nu, Ginza, WWF och Loopia representerade.

Zanox
Zanox är Världens största affiliatenätverk som numera även finns representerat i Sverige med några hundra annonsörer. Här finns till exempel NetOnNet, Amazon, ICA Banken, Travellink, Halens, Best Western och Solresor. Ett extra plus för det smarta systemet där man själv får välja när utbetalningarna ska komma!

EuroAds
EuroAds är det i särklass bästa nätverket när det kommer till erbjudanden av olika slag. Här finns alltid attraktiva tävlingar, prova-på-erbjudanden och rabatter av olika slag som du kan erbjuda dina besökare. Detta kan lätt bli väldigt, väldigt lukrativt och vi rekommenderar verkligen att du använder Euroads som ett komplement till de “vanliga” nätverken!

Sammanfattningsvis bör det sägas att man oftast får bäst resultat genom att kombinera de olika nätverken. På så sätt får man flest annonsörer och flest erbjudanden vilket i normala fall leder till störst intänkter. Det kostar inget att registrera sig och det tar bara några minuter av din tid så vad har du att förlora?


Comments are closed.